Hos Kring & Nielsen ønsker vi, at du som kunde skal føle dig 100 % tryg

Hos Kring & Nielsen ønsker vi, at du som kunde skal føle dig 100 % tryg og har en oplevelse af kvalitet, når du køber en salgsklar bil hos os. Vi garanterer, at bilen inden levering, er kontrolleret og klargjort ud fra en omfattende kontrolliste, som dokumenteres ved en fejlfri brugtbilsattest på alle vores salgsklare biler.

Indbefattet i trygheden garanterer vi, at bilen er fri for restgæld og hæftelser, ligesom du kan være sikker på at bilens km. stand er retvisende.

Skulle der imod forventning opstå fejl eller nedbrud, følger vi naturligvis købelovens bestemmelser for reklamation. Send os da en mail på aftersales@kringnielsen.dk med en kort beskrivelse af problemet samt oplysninger på bilen og dig som kunde. Vi står klar til at hjælpe dig!

Hos Kring & Nielsen kan vi tilbyde en ekstra sikkerhed i form af en 100% Autotjek nedbrudsforsikring på alle vores salgsbiler. 100% Autotjek forsikringen tilbydes fra 12 – 36 måneder og dækker komponenter lige fra motor, gearkasse, turbo, drivaksler og diverse væsker forbundet med en evt. reparation (for udspecificerede forsikringsbetingelser spørg da efter vores brochure). 100% Autotjek forsikringen er et tilkøb til din nye brugte bil.

Hvad er 100% Autotjek?

100% Autotjek er brugtbilsbranchens kvalitetsstempel, der er skabt for at give dig ekstra tryghed for sikkerhed og kvalitet, når du handler en brugt bil. Vi er et landsdækkende netværk af frie bilforhandlere, hvor alle tilknyttede forhandlere opfylder en række krav og betingelser for at være med i konceptet.

Vi har tre grundlæggende værdier, som vi alle arbejder med, for at skabe den bedste oplevelse, når du køber ny brugt bil hos 100% Autotjek.

  • Sikkerhed og tryghed i handlen.
  • Veluddannede fagfolk og høj personlig service.
  • Stort udvalg af biler.

Det er tre simple budskaber med stor betydning.